HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Met de soepen van Notchie krijg je een gezonde boost!

Geplaatst op 14/04/2021 door boostyourhealth

Het hele jaar door geniet ik van heerlijke soepen, koud of warm en het liefst met veel gepureerde groenten erin. Ondanks dat deze bomvol vitaminen zitten, miste ik soms net een wat voller gevoel. Daardoor nam ik vaak iets erbij wat minder gezond was, omdat de verzadiging niet lang bleef hangen. Dit gevoel is nu voorbij met de gezonde soepen van NotchieDeze zitten namelijk naast bomvol groenten en kruiden ook vol met eiwitten, hierdoor blijf je goed verzadigd en heb je voldoende energie om niet in de welbekende dip te vallen na de lunch of het avondeten. Ze zijn er in maar liefst 2 – inmiddels zelfs 3 geloof ik – smaken en ik vertel je er alles over! Bovendien mogen wij 2 pakketten weggeven met beide varianten!

De soepen zijn oorspronkelijk in een moestuin in Drenthe bedacht door Founder Arnica van Dalen en met de kennis en ervaring van Hannah Vreugdenhil is het een prachtig geheel geworden. De soepen van Notchie maken het gemakkelijk om gezond en voedzaam te eten en zijn bovendien rijk aan eiwitten en daarnaast ook biologisch en veganistisch. Zo heb je ieder moment van de dag een bewuste maaltijd binnen handbereik, super makkelijk en heel lekker!

Lees verder op www.boostyourhealth.nl