HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Mijn nieuwe sport/beweeg plan! 6 dagen bewegen…

Geplaatst op 21/04/2021 door optimavita

Jongens…het kan zo niet langer! De afgelopen tijd schieten sporten en bewegen er steeds vaker in bij mij. Het excuus: ik ben zwanger, beetje moe, beetje misselijk, niet zo’n zin, wil bankhangen en ga zo maar door. Dat wil ik anders hebben! Daarom heb ik een plan bedacht: ik ga de komende tijd minimaal 6 dagen per week bewegen. Lijkt ambitieus hè? Maar dat valt mee…ik leg het hieronder uit!

Mijn probleem

Het sporten en bewegen schiet er de laatste weken steeds vaker bij in. Inmiddels ben ik 14 weken zwanger. De afgelopen tijd was ik regelmatig een beetje misselijk of wat meer moe. Dat greep ik met beide handen aan als excuus om niet te hoeven bewegen en sporten. Ik besloot ‘lief te zijn voor mezelf’ en mezelf meer rust te geven. Klinkt mooi, right!? Wat ik echter altijd al wist als sportprofessional, maar nu weer even extra realiseer: minder bewegen is in veel gevallen NIET goed voor jezelf zorgen. Ik voel me er dan ook écht niet beter door.

Lees verder op www.Optimavita.nl