HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Mijn sportweek – Wat ik aan sport en beweging deed (14 weken zwanger)

Geplaatst op 29/04/2021 door optimavita

Vorige week zaterdag vertelde ik dat Sven en ik een challenge aangingen wat betreft beweging. 6 dagen per week wilde ik iets aan beweging doen. Wat het is, maakt niet zo veel uit. 20 minuten wandelen is dus ook helemaal prima. Ik kreeg vooral onder mijn vlog veel vragen hoe het de eerste week is gegaan. Dat vertel ik je vandaag! Hieronder lees je precies wat ik per dag heb gedaan en wat mijn ervaring is geweest.

Het doel

Ik wilde dus de afgelopen week minimaal 6 dagen iets aan beweging doen. Wandelen, fietsen, hardlopen, oefeningen doen, alles is goed! Natuurlijk luister ik daarbij goed naar mijn lichaam. Nu ik 14 weken zwanger ben (inmiddels 15 weken, maar in die week 14 weken), vind ik dat NOG belangrijker dan normaal. Echter ook als je niet zwanger bent is dat belangrijk: luister naar je lichaam en neem voldoende rust. Op dagen dat je je iets minder goed voelt, of wanneer je de afgelopen dagen veel hebt gedaan, is een klein stukje wandelen (of lekker niets doen!) ook top.

Lees verder op www.Optimavita.nl