HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Omdenken bij afvallen: Eet iets voordat je ergens heen gaat!

Geplaatst op 08/04/2021 door optimavita

Gezond eten en gezonde keuzes maken kan in veel situaties lastig zijn. Zeker als je wordt geconfronteerd met ongezonde dingen die je heel lekker vindt. Je kunt het jezelf makkelijker maken door verschillende trucjes te gebruiken. ‘Omdenken bij afvallen’, noem ik dat. Vandaag bespreek ik er eentje!

Verleidingen…

Er zijn ZO veel verleidingen overal, als het om ongezond eten gaat. In de stad, bij een vriendin, als je langs de bakker loopt, op een verjaardag, in de supermarkt en op het station…overal is lekkers te krijgen, ruikt het lekker en zie je andere mensen lekkere dingen eten. Het is dan ontzettend lastig om jezelf in te houden. Natuurlijk hoeft dat ook echt niet altijd! Ik ben de eerste die je zal aanmoedigen af en toe lekker te genieten. Als je dit echter heel vaak doet, kan het negatieve effecten hebben op je gezondheid. Daarom heb ik een trucje voor je, waarmee je deze verleidingen iets makkelijker kunt weerstaan.

Lees verder op www.Optimavita.nl