HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Proef de lente met de 4 nieuwe varianten van TwisTea

Geplaatst op 15/04/2021 door boostyourhealth

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op heerlijke thee. Vooral verse thee kan mijn dag compleet maken. Zo kwam ik in aanraking met TwisTea en zag dat hun maar liefst meer dan 24 theesoorten hebben en voor ieder wat wils. Wij mochten dan ook de vier varianten die net nieuw waren testen en zijn reuze benieuwd hoe deze gaan smaken. Ze leveren aan zowel particulieren als aan de horeca en hebben nu zelfs een TwisTea display waarmee je meerdere soorten zo makkelijk bij de hand hebt. Ideaal voor in de keuken of voor je eigen high tea. Kortom, we zijn er klaar voor en gaan heerlijk proeven. Lees je mee?

Wij mochten de nieuwste thee favorieten proeven van Twistea en waren aangenaam verrast! Bekijk hieronder welke dit zijn en of er ook iets lekkers voor jou bij zit 🙂

Sweet Baked Cinnemon

Dit klinkt echt goddelijk! Hoe lekker is dit om te drinken naast je heerlijke ontbijtje? De kaneel, het frisse en verwarmende van gember en het gezonde van amarant maakt dit tot een heerlijk geheel. 

Lees verder op www.boostyourhealth.nl