HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Sporten tijdens het eerste trimester van m’n zwangerschap…

Geplaatst op 15/04/2021 door optimavita

Wees gerust, op mijn blog en YouTube kanaal zal nog genoeg algemene informatie verschijnen over gezond leven. Ze gaan echter ook over mijn eigen leven, dat tegenwoordig natuurlijk ook draait om zwanger zijn. Je zult dus zeker af en toe zwangerschaps-gerelateerde content gaan zien. Vaak gecombineerd met tips over gezond leven. Zo ook vandaag! Ik ga je mijn ervaring geven over sporten en bewegen tijdens het eerste trimester van mijn zwangerschap.

Mijn voornemen

We waren al een tijdje bezig met zwanger worden. Ik had dus al lang kunnen nadenken over hoe ik het sporten en bewegen zou willen oppakken. Voor mij was het al snel duidelijk: ik vind het belangrijk om daar waar mogelijk actief te blijven, omdat ik weet dat het goed is voor mij en voor ons ongeboren kindje. Ook vind ik het echter super belangrijk om extra goed te luisteren naar mijn lichaam. Ik ben nog wel eens geneigd mezelf te pushen tijdens het sporten. In mijn zwangerschap wilde ik dat niet!

Lees verder op www.Optimavita.nl