HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Vier Moederdag met Geurwolkje + WINACTIE!

Geplaatst op 26/04/2021 door boostyourhealth

Het is altijd lastig om een origineel cadeau te bedenken voor Moederdag. De afgelopen jaren zullen er vast heel wat parfums, bodylotions, sokken, wellnessdagen en moeder/dochterdagen weggegeven. Maar waarom doe je het dit jaar niet anders? Waarom geef je die belangrijke vrouw in je leven (en dan maakt het niet uit of het je moeder(s), oma, tante of bonusmoeder is) niet een fijne geurbeleving voor in huis cadeau die je helemaal aanpast aan de persoonlijkheid van de ontvanger. Nu hoor ik je denken “maar hoe dan?! Geurwolkje zal het perfecte cadeau zijn!

Zelf ben ik al een tijd fan van de diffusers van Geurwolkje met hun moderne en eigentijdse design die in elk interieur passen. Wat dit ook een heel goed cadeau maakt is dat vele andere diffusers behoorlijk aan de prijs zijn. Maar over deze kan ik zeggen “dit is ECHT een goedkope aroma diffuser”! Ze zijn al te koop vanaf € 29,95, wat voor velen onder ons een haalbaar bedrag is voor een mooie gift waar over na is gedacht.

Lees verde op www.boostyourhealth.nl