HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Water is niet zomaar water, dat bewijzen we met de theetest met SPA Reine

Geplaatst op 10/04/2021 door boostyourhealth

Wist je dat er grote verschillen zijn tussen waters? Dit kunnen wij laten zien door middel van een theetest. Deze theetest bewijst dat er wel degelijk verschillen zijn tussen SPA Reine en andere waters. Dit verschil komt door het lage mineraalgehalte van SPA Reine. Dit is ook de reden waarom SPA Reine een zachte smaak heeft en je ieder moment van de dag van het mineraalwater van SPA Reine kunt genieten. Benieuwd geworden, lees dan gauw mee!

Water is belangrijker dan ooit

We horen nu meer dan ooit dat water goed is voor onze gezondheid. Dat het ervoor zorgt dat ons lichaam gezond blijft en al onze organen optimaal werken. Hette Spoelstra, research director bij Marktonderzoeksbureau IPSOS heeft een marktonderzoek gedaan bij 1000 Nederlands naar hun mening en gedrag over water. Hij geeft aan dat tijdens deze Corona epidemie mensen maar liefst 35% minder zijn gaan bewegen en dit vaak gecompenseerd wordt met gezonder eten en drinken. Ook geven de mensen aan dat ze de gezondheidsvoordelen van water eigenlijk nog belangrijker vinden dat dat water alleen een dorstlesser is. Zo geeft 64% aan dat water helpt tegen hoofdpijn, 75% geeft aan dat het helpt bij de nieren en 68% geeft aan dat het zorgt voor een goede spijsvertering. Het is moeilijk om 1,5 liter water per dag te drinken gaven zij aan en gemiddeld werd er dan ook 4 glazen water per dag gedronken (0,8 liter) en zou de helft graag nog 2 of 3 extra glazen water willen drinken.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl