HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Win Acties

Win dit wormenkrukje met 500 wormen t.w.v. € 247,-

Geplaatst op 16/04/2021 door GezondNu

Denk je bij dit wormenkistje. Jakkes, wormen in huis. Maar als we je vertellen dat wormen heel efficiënt je groente en fruitafval opruimen, denk je er vast anders over. En het is ook nog leerzaam voor kinderen ook. Dus ga voor wormen! Met dit wormenkrukje wordt wormen houden een makkie. De beestjes blijven netjes in hun kist en maken gratis compost voor jou. Een win-win situatie. En over winnen gesproken: jij kunt dit wormenkrukje winnen!

Sterrenhotel voor wormen

Er is helemaal niets smerigs aan om wormen in huis te hebben. De wurmen wonen in een speciaal wormenkrukje. Hier kunnen ze niet zomaar uit. En al zouden ze dat kunnen, ze willen het niet eens! Ze vinden het super fijn in hun luxe wormenhotel waar ze gratis kunnen genieten van een vijfsterren maaltijd. Ze maken geen lawaai en over de geur hoef je je geen zorgen te maken. De bak ruikt heerlijk naar verse natuurlijke bosgrond.

Lees verder op www.GezondNu.nl