HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Win Acties

Win een Leitz luchtreiniger t.w.v. € 249,-

Geplaatst op 14/04/2021 door GezondNu

Herken je dit? Je klopt je kussens van je bank op en er komt een vracht stof uit met als gevolg niesbuien. Ongemerkt fladderen huisstofmijten, pollen, schimmels, huidschilfers van jezelf en huisdieren vrolijk in het rond. Wil je weten hoe het met jouw luchtkwaliteit in je huis gesteld is? Dan is de Leitz TruSens echt iets voor jou. Hij maakt de luchtkwaliteit in een kamer zichtbaar via een handig led-display en zorgt voor de best mogelijke reiniging ervan, dankzij een gepatenteerd viervoudig filtersysteem.

Zichtbaar schonere lucht

Met behulp van de speciale SensorPod wordt de luchtkwaliteit in de hele ruimte continu gemonitord en wordt de intensiteit van de reiniging direct aangepast als de gemeten luchtkwaliteit verandert. Alle microscopische kleine, vervuilde deeltjes, waaronder virussen en bacteriën, worden opgevangen en gefilterd. Hierdoor is de lucht zichtbaar schoner, niet alleen rondom de luchtreiniger zelf, maar in de hele kamer. Daar profiteren niet alleen mensen met allergieën of astma van, maar is een stuk gezonder voor iedereen.

Lees verder op www.GezondNu.nl