HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Zo raakt jouw huid in topconditie

Geplaatst op 05/04/2021 door goedgevoel

Een perzikhuidje als een topmodel. Dat willen we allemaal wel. De ene huid is nu eenmaal gevoeliger voor prikkels van binnenuit en van buitenaf dan de andere, dus helaas, helaas, we zijn niet allemaal gezegend met een mooie huid. Toch zijn er een aantal zaken waarmee je jouw huid een handje kunt helpen. Met de volgende dagelijkse routine hou je je huid in optimale conditie.

  1. Gebruik een reiniger die afgestemd is op jouw huidtype. Laat je hierin een keer adviseren door een schoonheidsspecialiste. Geloof de beloftes op de verpakkingen niet. Veel reinigers tegen acne maken de pukkeltjes bijvoorbeeld juist erger.
  2. Drink veel. Je huid heeft veel vocht nodig om in een goede conditie te blijven. Drink liever niet te veel koffie of thee, dit droogt je huid juist uit. Water is prima.
  3. Eet gevarieerd en gezond met voldoende Omega-3 vetzuren in je dieet. Dit zit onder andere in vette vis. Ook dit helpt je huid om voldoende gehydrateerd te blijven.

Lees verder op www.goedgevoel.nl