HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Besparen op brandstof: 7 redenen om de auto wat vaker te laten staan

Geplaatst op 02/04/2022 door love2bemama

Autorijden wordt alleen maar duurder. Veel duurder zelfs. Een liter benzine is op sommige plekken zelfs boven de 2,50 euro. Een absoluut record en een goede reden om eens te gaan kijken hoe je kan besparen op brandstof. Een van de meest logische manieren is natuurlijk door de auto te laten staan en wij geven je een paar redenen waarom dit nog meer zo nuttig is.

Nu is dit misschien niet altijd mogelijk. Sommige mensen hebben de auto namelijk nodig om op hun werk te komen of als gezinsauto. Fietsen of het OV kan dan niet zo praktisch zijn en onnodig veel tijd in beslag nemen. Toch zijn er genoeg momenten waarop je de auto toch kan laten staan en geloof ons: er is geen enkele andere manier waarop je meer kan besparen op je brandstof.

Besparen op brandstof door auto te laten staan

Als je wil besparen op brandstof (en misschien ook wil besparen op gas) dan is je auto laten staan eigenlijk de beste manier. Een stilstaande auto kan namelijk geen benzine verbruiken. Toch vinden veel mensen het moeilijk om zo nu en dan hun vierwieler aan de kant te zetten. Dat terwijl je auto laten staan zoveel voordelen heeft. We hebben er een paar voor je op een rij gezet:

Lees verder op www.love2bemama.com