HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Gas besparen in huis: Hoe doe je dit?

Geplaatst op 04/04/2022 door love2bemama

Met de oplopende gasprijzen is gas besparen in huis nog nooit zo noodzakelijk geweest. Aan het begin van 2021 kregen we al te horen dat de gasprijzen flink omhoog zouden gaan. Wat niemand had verwacht is dat hier nog een schepje bovenop zou komen door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

De gasprijzen van 2022 zijn buitengewoon hoog. Dit betekent dat de gemiddelde huishoudens hier een flinke rekening aan gaan overhouden. Zeker als je ook nog eens kinderen in huis hebt. Er zijn gelukkig meerdere manieren waarop je op gas kan besparen in huis. We hebben dit voor je op een rij gezet, zodat de rekening (hopelijk) uiteindelijk toch een beetje meevalt.

Gas besparen in huis tips

Het gemiddelde huishouden geeft jaarlijks meer geld uit aan gas dan aan stroom en er vaak ten onrechte gedacht dat het meeste gasverbruik hem zit in koken en douchen. Waar zitten de gaskosten dan wel? En hoe kan je het beste geld besparen door op te letten op je verbruik in huis.

Lees verder op www.love2bemama.com