HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

Geplaatst op 09/04/2022 door love2bemama

Ga je naar Curacao met kinderen? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten als je Curacao gaat bezoeken. Neem goede voorzorgsmaatregelen. Zeker als je met jonge kinderen naar Curacao gaat zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Met deze tips ga je veilig op reis met je kinderen naar Curacao.

Wij zijn in de loop der jaren al een aantal keer op Curacao geweest met onze kinderen. Voor vakantie en op dit moment wonen we hier voor onbepaalde tijd. Onze avonturen kun je ook volgen op Instagram. Ben je aan het kijken voor een vakantie Curacao met kinderen? Dan vind je hier alvast wat tips!

Naar Curacao met kinderen: de risico’s

Je moet je nooit laten leiden door angst maar het is altijd verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen als je naar een (onbekend) ander land gaat. Het is goed om te weten welke risico’s er zijn als je naar Curacao gaat met kinderen zodat je je goed kunt voorbereiden en niet voor verrassingen komt te staan en je vakantie-ellende bespaart blijft.

Lees verder op www.love2bemama.com