HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Maak kennis met de ARA wandelschoenen + 3 tips om in de winter te blijven wandelen

Geplaatst op 07/04/2023 door boostyourhealth

Als het koud is zijn mensen geneigd om veel binnen te blijven, maar om gezond en energiek te blijven is het belangrijk om juist naar buiten te gaan. Ook al is het flink koud. Natuurlijk kun je je erop kleden, maar hoe blijf je gemotiveerd en wat trek je aan om te voorkomen dat je het koud krijgt of blessures oploopt vanwege slechte schoenen. Om je te helpen om toch te blijven wandelen en in beweging te blijven tijdens de winterperiode deel ik 3 fijne en handige tips en laat ik je kennis maken met de nieuwe ARA wandelschoenen! Lees je mee?

Ga voor laagjes bij koud weer

Door gebruik te maken van laagjes, kun je deze makkelijk weer toevoegen of wegdoen om zo de juiste temperatuur te krijgen. Daarnaast kun je gebruik maken van een thermo legging als je erg koud aangelegd ben. Ook is het verstandig om vuil- en waterafstotend materiaal te gebruiken als jas of kleding mocht je echt door ruige natuurpaden gaan.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl