HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Meer rust in je leven met de Stolp®

Geplaatst op 09/04/2023 door boostyourhealth

We leven in een maatschappij waarin we vaak uren per dag op onze mobiel kijken, bellen of onze mail lezen. Doordat we veel op social media zitten is onze tijdsduur per dag dat we op onze mobiel kijken enorm. Een telefoonverslaving ligt dan ook op de loer. Probeer maar eens aan tafel te zitten zonder mobiel, te wandelen zonder mobiel of een boek te lezen zonder je mobiel. Het is lastig om hem weg te leggen als we er zoveel aan gewend zijn en je het overal terug kunt vinden. De tijd zonder mobiel, waarmee je echt contact maakt met anderen is schaars en vereist echt moeite. Gelukkig hebben we nu de perfecte tool om het gebruik op je mobiel te verminderen en weer meer écht contact te maken, namelijk de Stolp®! Ik vertel je er alles over, lees je mee?

In tijden van drukte geeft Stolp® jou meer rust

Met de Stolp® kies je bewust voor meer rust. Zodra je je telefoon in de Stolp® legt wordt elk signaal geblokkeerd. Geen berichten, push-meldingen of ongewenste telefoontjes, maar meer rust, ontspanning en oprechte aandacht voor de persoon (of personen) met wie je bent. Even lekker me-time of een fijn gesprek met een vriend(in) zonder geping op de achtergrond.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl