HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Stop met het geluk zoeken buiten jezelf

Geplaatst op 11/04/2023 door boostyourhealth

Vaak denken we dat het geluk zit in meer financiële vrijheid, een nieuwe auto, een nieuwe baan of die nieuwe outfit. Helaas is dit niet het geval en komt geluk echt van binnen in ons. Je kunt nog zoveel dingen bezitten, maar als je niet van binnen gelukkig bent gaan deze spullen daar ook geen verandering in brengen. Natuurlijk kun je wel blij worden van spullen, maar dat is maar voor even en daar kun je geluk niet aan ophangen. Geluk zit echt in jou en de dingen die jou echt gelukkig maken. Dat zijn echt heel kleine simpele dingen, lees verder en ik laat je dit zelf ervaren!

Ervaar het zelf

Denk aan iemand die je nu het liefste zou willen spreken in real life of via de telefoon. Bedenk dat die persoon heel blij is om van jou te horen en merk dat je lichamelijk reageert met een glimlach als je dit in gedachten houd. Aan een waardevol persoon denken die veel voor jou betekent is dus al klein geluk. Houd die persoon in jouw leven en krijg meer positieve energie.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl