HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

Column: Sophie Hospes doet de 75 Hard challenge

Geplaatst op 20/04/2024 door BedRock

Sophie Hospes – owner van International Creative Branding Agency  StudioSophieHospes – besloot zichzelf te committen aan de challenge: 75 Hard. Geen kattenpis. Want wie meedoet aan 75 Hard moet onder andere 75 dagen lang 2x per dag 45 min sporten, de alcohol laten staan en een strict dieet volgen. Hoe dit alles precies zit en wie Sophie maximaal inspireerde om ook zelf mee te gaan doen aan 75 Hard? Dat lees je hieronder. 

We waren onderweg naar het Hollywood Sign. Het was dag nummer 8 in LA waar wij 10 dagen wilden loskomen van het hectische leven thuis. Loslaten is in ons geval niet rusten, maar juist leven in een andere omgeving. Op Abbot Kinney volgden we dus een aantal Yogalessen, runs met tientallen onbekenden die voelden als verloren vrienden. Het heerlijke weerverwarmde onze lichamen maar bovendien zorgde de vriendelijkheid en warmte van de mensen om ons heen ervoor dat het voelde alsof we aan een ‘supercharger’ zaten.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl