HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

Dit merk je van de krachtige energie van de zonsverduistering in het vurige teken Ram

Geplaatst op 10/04/2024 door BedRock

Gisteren vond een totale zonsverduistering plaats die te zien was in Amerika, Canada en een deel van Mexico. En hoewel wij het bijzondere natuurverschijnsel niet in het echt hebben kunnen zien, kun je wel de invloed ervan merken. De zonsverduistering van 8 april viel namelijk ook nog eens samen met de nieuwe maan in het vurige teken Ram. Daarbij kwam een heel intense energie vrij.

Een totale zonsverduistering, noemen we ook wel een eclipse, is een zeldzaam natuurfenomeen. Het ontstaat op het moment dat de maan tussen de aarde en de zon komt te staan. Het felste gedeelte van de zon wordt dan geblokkeerd, waardoor het ook echt donker wordt op aarde. Wat ook zo bijzonder is aan de zonsverduistering is dat de ring om de zon die je normaal gesproken niet kan zien, nu wel zichtbaar is. Deze lichtkrans heet de corona en dat ziet er heel indrukwekkend uit.