HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Hollandse hapjes

Geplaatst op 27/04/2024 door UitPaulinesKeuken

Koningsdag is de perfecte gelegenheid om te genieten van traditionele Hollandse hapjes. Of je nu een gezellige borrel buiten organiseert of gewoon thuis van de feestdag wilt genieten, deze selectie van eenvoudige en smakelijke snacks is ideaal. Van kaasstengels tot gevulde eieren, elk hapje brengt een stukje Nederlandse gezelligheid op tafel.

Hollandse Hapjes voor Koningsdag

Zo hebben we homemade kaasstengels, gemaakt met vers bladerdeeg en belegen kaas, die je in een handomdraai maakt. De gevulde eieren, een klassieker op elke borreltafel, krijgen een extra oranje touch door het kerrie- en paprikapoeder. De ham monchou rolletjes, met hun romige vulling en fijngesneden sjalot, zijn favoriet bij jong en oud. En voor een frisse touch zijn er de komkommer schuitjes gevuld met zelfgemaakte tonijnsalade. En natuurlijk mogen de traditionele worst, kaas en Amsterdamse uitjes niet ontbreken. Deze ouderwets lekkere ingrediënten maken de borrelplank compleet.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl