HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

Sietske was niet vies van Botox, maar deelt nu haar verhaal over de keerzijde

Geplaatst op 07/04/2024 door BedRock

Botox en fillers worden steeds populairder en wie mooi wil zijn, investeert hier maar al te graag in. Wanneer je een afspraak maakt bij een cosmetisch arts verwacht je natuurlijk een eerlijke en volledige voorlichting. Meestal komen de risico’s en complicaties uitgebreid aan bod en onderteken je een toestemmingsformulier. Beauty expert en ervaringsdeskundige Sietske weet hier alles van, maar deelt dat Botox ook een keerzijde heeft die vaak niet ter sprake komt.

Klinieken en producenten hebben immers een commercieel belang bij het toepassen van dit medicijn. Botox, wat overigens de merknaam is voor het product botulinetoxine A, is namelijk hartstikke giftig. En als je om medische (bijvoorbeeld bij migraine) of esthetische redenen jezelf wil laten injecteren, heb je recht op eerlijke informatie. Of je nu Botox neemt voor een rimpelloos gelaat of om zweten te voorkomen: onwetendheid is de bron van alle kwaad.

Lees verder op www.BedRock.nl