HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

Tiramisu cheesecake

Geplaatst op 20/04/2024 door UitPaulinesKeuken

Verras je gasten of verwen jezelf met deze luxueuze tiramisu cheesecake, een creatieve twist op het klassieke Italiaanse toetje waar we allemaal zo dol op zijn. De basis van fijngemalen lange vingers, vermengd met gesmolten boter, vormt een stevige, smaakvolle bodem. En dan die laagjes van met espresso doordrenkte koekjes, afgewisseld met fluweelzachte roomkaasvulling… Zó lekker! We maken deze tiramisu cheesecake natuurlijk af met een lichte stuif cacaopoeder – dat geeft net even dat bittertje dat zo goed bij het zoete past.

Tiramisu, maar dan als cheesecake

Deze cheesecake combineert de rijke, romige texturen van roomkaas en mascarpone met de intense smaak van L’OR Onyx koffie, een donker gebrande espresso die bekend staat om zijn krachtige en aromatische karakter. De L’OR Onyx koffie, met zijn diepe tonen, voegt een onmiskenbare diepte toe aan deze tiramisu cheesecake, waardoor elke hap ongelooflijk lekker is. Vergeet er uiteraard ook niet een klein kopje koffie bij te serveren… Handig om te weten: L’OR Onyx koffie is zowel in capsulevorm als in koffiebonen verkrijgbaar.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl