HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Gear

Sport en health apps

Geplaatst op 07/05/2015 door eatrunlove

Favoriete sport en Health Apps

Mijn mobiele telefoon, ik kan niet zonder. Mijn hand zit het liefst de hele dag vast geplakt aan de telefoon, Instagram neemt toch wel het meeste tijd in beslag, maar daarnaast gebruik ik hem ook veel tijdens sport, om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en natuurlijk contact te houden met vrienden. Mijn favoriete sport en health apps om te gebruiken?

HEALTHY APP

Gratis health app waar je iedere dag de nieuwste health content overzichtelijk gepresenteerd krijgt. Een beetje vergelijkbaar met Bloglovin' waarbij je zelf een aantal blogs volgt, maar anders doordat de blogs geselecteerd worden door de mensen achter HealthyApp. Je kunt alle berichten bekijken, of zelf voorkeuren aangeven voor onderwerpen in sport, voeding en mind. Het leuke is dat vanaf vandaag ook berichten van Eat.Run.Love. te lezen zijn in de HealthyApp naast blogs van o.a. medebloggers Glow, I Love Health en Foodness. De HealthyApp is gratis te downloadenvoor Apple gebruikers.

sport en health apps

TABATA TIMER

Als je mijn laatste workout video's hebt gezien, weet je dat ik fan ben van de Tabata Timer. Dit is een handige app waarmee je intervals kunt instellen. Bijv. 10 seconden om op te starten, 40 seconden interval, 10 seconden rust en dat 5 keer herhalen. Ideaal als je thuis in series wilt werken. De app is zowel voor Android als Apple verkrijgbaar.

NIKE TRAINING CLUB

Al eerder schreef ik er een hele blog over, de Nike Training Club App. Dit blijft een fijne app, hij wordt continu door ontwikkeld door Nike met nieuwe features en nieuwe workouts. Bang zijn dat je dezelfde workout te vaak moet doen, hoef je dus echt niet. Ik weet soms van gekkigheid niet welke ik moet doen. Wat ik vooral ook erg handig vind is dat je zelf het niveau kunt aangeven en kunt kiezen voor een lange of korte workout. Ik denk dat heel veel meiden deze app al hebben, maar heb je hem nog niet, download hem dan heel snel in de Android of Apple store!

Lees verder voor meer favoriete apps op www.eatrunlove.nl