HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

5 dagen Strakke buik workout

Geplaatst op 04/05/2017 door modelworkout

Vol trots liet ik aan de dokter de rand over mijn broek zien. Ik ben eindelijk aangekomen! De bedoeling was dat het aan de achterkant terecht zou komen maar mijn lichaam dacht grappig te zijn en het aan de voorkant te plakken. Naast rimpels op mijn voorhoofd heb ik nu ook een rimpel op mijn buik. Diep is ie niet hoor en ik word waarschijnlijk door mijn vriendinnen in elkaar geslagen als ik zeg dat ik nu ook wel een Strakke buik workout kan gebruiken. Misschien dat een paar stompen in mijn maag de ideale Strakke buik workout is maar ik denk dat ik dan toch liever een 5 dagen online Strakke buik workout doe…. doet minder pijn…

Die online workouts voor een strakke buik staan hieronder! Voor elke dag heb ik er ééntje voor je uitgekozen. Doe in elk geval elke dag één ronde maar het liefst heb ik dat je er drie rondes van maakt. Een strakke buik krijg je niet alleen door te trainen natuurlijk. Je dient ook je voeding aan te passen. Wat voor voedingsschema goed werkt bij deze workouts? Nou ik zou zeggen dat je je aan kan melden op MyModelworkout en daar een lifestyle kiest en niet alleen gebruik maakt van de online workouts maar ook ‘van de online voedingsschema. Ben je ready steady voor deze 5 dagen Strakke buik workout?

Lees verder op www.modelworkout.com