HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Benen en billen workout: 5 video’s waarmee jij de zomer door gaat komen!

Geplaatst op 09/05/2017 door followfitgirls

Tijd voor een benen en billen workout! Niet alleen het voorjaar, ook de zomer heb ik al in m’n bol. Want let maar op; voordat je het weet is het tijd voor zwierige jurkjes, luchtige shirtjes en vrolijke bikini’s. Ben en voel jij je er klaar voor? Met deze 5 benen en billen workout video’s voel je je lekker fit en summer proof. Let’s get ready for summer!

Benen en billen workout video’s voor thuis

Dat je geen tijd hebt om naar de gym te gaan is geen excuus meer: op de website en op het YouTube kanaal van Followfitgirls staan veel leuke workout video’s die je heel makkelijk thuis kunt doen. Zelf sta ik (bijna) elke woensdagavond ‘samen’ met Marlou en Rosa een uurtje te zweten in m’n woonkamer. Ik begin met een warming up en kies dan een video om een specifieke spiergroep te trainen. Heerlijk! Ik heb er al heel wat trainingsuurtjes achter m’n laptop op zitten, hieronder vind je 5 van mijn favoriete workout video’s om mijn benen en billen te trainen.

Lees verder op www.followfitgirls.com