HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Dagboek - Weekje Surf & Yoga Retreat

Geplaatst op 22/05/2017 door eatrunlove


Wow, afgelopen week ging snel! Het ene moment kwam ik aan in Portugal en ging ik allemaal vreemde mensen ontmoeten. Het volgende moment was het alweer tijd om naar huis te gaan en heb ik er een paar nieuwe vrienden bij. Ik was van plan om een dagboekje bij te houden maar realiseer me dat ik niet echt van elke dag heel veel foto’s heb gemaakt. Daarom gewoon een random verslagje met mijn ervaringen, tips en foto’s van afgelopen week. Je kon het een en ander ook al lezen in mijn “Hi vanuit Algarve” blog.

De villa en omgeving

Ik zat dus in een grote villa met zwembad in Villa de Bispo, Algarve, voor een Surf & Yoga retreat. De reis heb ik geboekt via Karma Surf Retreat Algarve. Wat ik me vooraf niet zo realiseerde is dat de villa zo’n 1,5 uur rijden vanaf Faro ligt. Ik had geen auto gehuurd en was dus aangewezen op de taxi. Gelukkig konden we deze wel met elkaar delen, maar het beperkte me toch een beetje om te doen en laten wat ik wil. De volgende keer zou ik dus zeker een auto huren (wat veel mensen normaal gesproken ook doen). De omgeving verder was prachtig, daar kwam ik de eerste dag al achter toen ik een trail van 13,5km liep met Jamie, de host. De villa staat op een golfresort, wat er voor zorgt dat de omgeving prachtig groen, maar ook rustig is.

Lees verder op www.eatrunlove.nl