HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Hoe bescherm je de gevoelige (kinder)huid? WIN een zonnebrand pakket!

Geplaatst op 19/05/2017 door vivonline

Vorige maand werd de campagne ‘Samen Smeren’ in Nederland gestart. Een unieke campagne waarbij basisscholen in Nederland gratis zonnebrandcrème krijgen aangeboden plus een geanimeerd pakket lesmateriaal voor kleuters, met mascottes Brom & Brul in de hoofdrol. 

Doel van deze campagne: het verbranden van de kwetsbare kinderhuid tijdens het buitenspelen te voorkomen en jonge kinderen het belang van zonbescherming bij brengen. Ladival Zonbescherming is initiatiefnemer en komt daarmee in actie voor KWF Kankerbestrijding! 

Smeren op school, zo gepiept!

Voor leerkrachten is het insmeren van 30 kleuters bijna onbegonnen werk en er is al überhaupt geen budget voor zonnebrandcrèmes op scholen. Ladival Zonbescherming komt met de oplossing: ze stellen duizenden flacons ‘Ladival voor Kinderen SPF 50’ beschikbaar aan basisscholen en ontwikkelden een praktische, doch doeltreffende methode om kleuters elkaar te laten insmeren. Klasgenootjes worden ‘Zonmaatjes’! Brom & Brul staan centraal in deze campagne. Deze geanimeerde diertjes leggen in de leuke prentenboekjes, heldere video’s, praktische stappenplannen en kleurplaten uit waarom insmeren zo belangrijk is en hoe kleuters elkaar kunnen insmeren. Op deze leuke manier is insmeren zo gepiept!

Lees verder op www.vivonline.nl