HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Recap: het allereerste Paleo Event van Nederland!

Geplaatst op 26/05/2017 door eetpaleo

Afgelopen zaterdag, 20 mei, was het zo ver. Het allereerste Paleo Event van Nederland. Je kunt het misschien niet geloven, maar ik heb samen met mijn team (Susan, Anne en ik) al 9 maanden naar deze dag toegewerkt en -geleefd. Wat was het veel werk om dat allemaal voor te bereiden, en dan in één dag is het voorbij. Ik kan het nog maar amper beseffen. Maar oh wat hebben we genoten tijdens het Paleo Event! Dankzij de hulp van een geweldig team vrijwilligers hebben we er een heel mooie dag van kunnen maken.

Koepelhal

Het event vond plaats in de Koepelhal in Tilburg – een grote hal waar vroeger treinstellen werden gemaakt – deze was sfeervol omgetoverd voor het Paleo Event. Een enorme bar voor Paleo CaVé, waar je tijdens het event heerlijke maaltijden kon kopen, of gewoon een drankje en een plak bananenbrood. Er waren statafels en krukken om even uit te rusten en zitzakken om echt helemaal tot rust te komen. En het belangrijkste: een groot podium waar je lezingen bij kon wonen. Een workshopruimte en ruim 30 kraampjes met de leukste Paleo producten. Er was echt voor iedereen iets te beleven, de hele dag door.


Spannend!

De meest spannende momenten waren voor mij het openen van de deuren en het spreken op het grote podium! Want ja, er zouden weliswaar meer dan 550 mensen komen. Wanneer je dan om 8.30h ’s ochtends de deuren opent en er staan daadwerkelijk al mensen te wachten, dan word je daar gewoon heel erg blij van. Bij binnenkomst kreeg iedereen een mooie goodiebag – een lekker grote tas (uiteraard gemaakt van gerecycled materiaal). Daarin vond je een fijn tijdschrift, een mooie spatel van GIR (mijn favoriet!), een leuke sample van Lavera, zo’n geweldig lekkere Primal Kitchen reep en nog wat fijne kortingsbonnen.

Lees verder op EetPaleo.nl!