HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Try it Tuesday #Chips van bietjes!

Geplaatst op 23/05/2017 door modelworkout

Als er iemand een gruwelijke hekel heeft aan bieten dan ben ik het wel. Ik vind het niet lekker is dan ook zachtjes uitgedrukt. Misschien heb ik gewoon een trauma overgehouden aan de kookkunsten van mijn moeder toen ik opgroeide (ze kan tegenwoordig wel goed koken, nu ik al jaren op mezelf woon……) Anyway nou was ik laatst op een feestje en at ik klaarblijkelijk bietenchips en ik vond het lekker en hoe fijn dat Foodness al een recept ervoor had klaarstaan. Dankuwel Foodness for making my awfull life a little easier!

Afhankelijk van de grootte van de bietjes bepaal je hoeveel je er gebruikt. Het leukste is om zowel rode als gele bietjes te gebruiken, voor extra kleur! Gele bietjes vind je bij de gespecialiseerde groentejuwelier, maar je kunt er ook gewoon eens naar vragen op de markt. Kun je ze niet vinden? Maak dan gewoon dubbel zoveel chips van rode bietjes. Net zo lekker! De hoeveelheid van de ingrediënten is genoeg voor een grote schaal chips.

Lees verder op www.modelworkout.com