HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

5 verrassende tips om milieubewuster te leven

Geplaatst op 05/05/2018 door happyinshape

Groener, minimalistischer, cleaner en vooral ook BETER leven? Een duurzame levensstijl is niet zo ingewikkeld met Happy in Shape’s tips.

1.PLAN EEN THUISWERKDAG

Wist je dat je ook milieuvriendelijk bezig bent als je lekker in je joggingbroek thuis gaat zitten werken? Als 20% van alle werkenden twee dagen per week een thuiswerkdag houdt, scheelt dat al 180.000 auto’s per werkdag op de weg. (Bron: theperfectyou.nl)

2.DRINK KOFFIE UIT EEN MOK

Supergezellig, die meeneembekers die je bij alle hippe koffietenten krijgt, maar milieuvriendelijk zijn ze niet. Veel beter kun je je koffietje of thee drinken uit een zelf meegebrachte afsluitbare beker (Starbucks serveert ook in eigen mokken!) En op je werk neem je gewoon je eigen mok mee, smaakt ook nog eens lekkerder dan zo’n plastic bekertje.

3.SPORT GROEN

Heb je er ooit over nagedacht dat je sporty lifestyle groener zou kunnen? Bijvoorbeeld door te gaan fietsen of hardlopen in plaats van op energieverspillende elektrische apparaten in de sportschool te staan, eco-vriendelijke sportkleding en schoenen aan te schaffen, sportartikelen (denk: ski’s of een tennisracket) tweedehands te kopen en een bidon te gebruiken in plaats van steeds een nieuw waterflesje. Ook komen er steeds meer groene sportscholen, waar de cardio-apparaten zelf energie opwekken.

lees verder:

https://happyinshape.nl