HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Coole kleding voorin de sportschool

Geplaatst op 03/05/2018 door eatrunlove

Als je buiten sport heb je vaak te maken met een verkoelend windje, of in ieder geval frisse lucht. In sportscholen, fitnesszalen of CrossFit boxen is die frisse lucht vaak verder te zoeken. Als je mazzel hebt, is er een goed ventilatiesysteem, maar anders is het gewoon benauwd en zweten geblazen. Het is dan wel fijn als je daar je kleding op aanpast, of in ieder geval dat het lekker en comfortabel zit. Maar waar let je dan precies op? Ik heb al vaker vragen gekregen over welke kleding fijn is voor bijvoorbeeld Crossfit. De afgelopen weken heb ik de nieuwe Ceramicool collectie van Odlo getest en ik kan je vertellen dat is best coole kleding voor in de sportschool. In deze blog tips waar je op kunt letten bij het uitkiezen van jouw kleding.

Lekker zittende kleding

Allereerst is het belangrijk dat je kiest voor lekker zittende en comfortabele kleding. Je hebt er niets aan als je een te kleine maat draagt (strak, schuren, knellen, afzakken), dus kies gewoon een maat die past. Persoonlijk vind ik een tight – kort of lang – het allerlekkerste zitten. Maar wel eentje die niet afzakt. Broeken zonder touwtjes hebben daar nogal een handje van, maar deze Odlo tight heeft geen touwtjes en zakt toch niet af. Qua tops kies ik persoonlijk vaak voor wat ruimere tops, lekker wat bewegingsvrijheid! Qua pasvorm is de Ceramicool collectie van Odlo ontweropen volgens een bodymapping-systeem. Naadloze inzetten zorgen voor bewegingsvrijheid of juist ondersteuning op specifieke plaatsen. Bij de gewrichten van de knieën en ellebogen biedt de kleding ultieme bewegingsvrijheid, terwijl compressie-inzetten in de broeken zorgen voor extra spierontspanning. Dankzij de ribbelstructuur blijft de kleding op haar plaats zitten, zelfs wanneer je veeleisende oefeningen uitvoert.

Lees verder op www.eatrunlove.nl