HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Dankzij lucide dromen heb je minder nachtmerries en word je weer lekker wakker

Geplaatst op 10/05/2018 door vivonline

Dromen sturen: het kan! Dit heet lucide dromen. Alleen… waarom zou je dit doen? Naast dat je dromen prettiger kunnen verlopen en je fijner wakker kunt worden, is het vooral voor mensen met veel nachtmerries ontzettend fijn om de droom een andere wending te geven als ‘ie de vervelende kant op gaat. Wakker worden in angstzweet is namelijk echt geen prettig begin van je dag. Hoe zorg je ervoor dat je rustiger wakker wordt? Je leest het in dit artikel.

Je dromen sturen wordt ook wel lucide dromen genoemd. In feite betekent dit dat je je in je droom bewust bent van het feit dat je droomt en dus vorm kan geven aan wat er gebeurt. Omdat het een droom is, is alles mogelijk! Veel mensen willen leren hun dromen te sturen, om de perfecte, leuke droom te creëren en met een heerlijk gevoel wakker te worden. Ben je benieuwd? Probeer dan met doorzettingsvermogen de volgende tips uit en houd vol! Het kost motivatie en tijd, maar het is een heel bijzondere ervaring als het lukt.

 

Tip 1: Slaap lang

Slapen kent verschillende fasen. In de REM-slaap droom je. De REM-slaap vindt plaats aan het eind van je slaapcyclus. Wil je dus dromen, moet je ervoor zorgen dat je lang en goed genoeg slaapt. Tips om goed te slapen vind je hier.

lees verder:

https://www.vivonline.nl