HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Echte Hollandse kruiden, zonder smaakversterkers

Geplaatst op 14/05/2018 door vivonline

De Hollandse pot (aardappels, vlees, groente) heeft dat heerlijke vertrouwde smaakje, daar kun je soms echt naar verlangen, zeker als je een tijdje in het buitenland bent geweest. Soms zou je dat typische Hollandse smaakje wel een een potje willen stoppen. Nou hebben wij even geluk! Dat bestaat dus. De heerlijke Hollandse kruiden van Euroma is een combinatie van ui, mosterdzaad, knoflook, fenegriek, kurkuma, korianderzaad, venkelzaad, kaneel, laurier, dragon, kardemom, kruidnagel, cayennepeper, citroenen allen samen zorgen ervoor dat een gerecht echt dat bekende Hollandse smaakje heeft.

Geen smaakversterkers

En wij zijn op de redactie fan van Euroma omdat ze geen smaakversterkers gebruiken! Het zijn dus pure en echte kruiden die die heerlijke smaak geven aan je maaltijd.
Wij hebben 3 simpele gerechten voor jullie bereid met een Hollands tintje van Euroma en die jouw gerecht tot een heerlijk vertrouwde Hollandse maaltijd maakt. Alle 3 gerechten kun je binnen 25 minuten op tafel toveren!

Oer Hollandse tomatensoep

Een heerlijk makkelijk soepje als voorgerecht of als tussendoortje

lees verder:

https://www.vivonline.nl