HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Gezonde Producten – Alle positieve reviews #4

Geplaatst op 15/05/2018 door optimavita

Hieronder lees je alle producten waar ik het afgelopen jaar enthousiast over was.

Breyers ijs

De afgelopen tijd testte ik heel wat nieuwe ijssoorten die op de markt zijn. Over deze variant was ik enthousiast! Hij bevat flink wat minder calorieën en is evengoed super lekker. Wat wil een mens nog meer!? Mijn favoriet van dit merk was de Cookies & Cream variant. Straks nog een ander merk, waarvan ik een smaak had die ik nog net iets lekkerder vond (maar die wel iets hoger zit in calorieën. Absoluut een aanrader dus, voor als je in de zomer een verfrissend toetje of snack wilt.

Blue band fruit- en groentespread

Ik wist vooraf niet zo goed wat ik moest verwachten van de nieuwe spreads van Blue Band. Om eerlijk te zijn verwachtte ik dat ze óf niet zo lekker zouden zijn, óf toch nog hoog in suiker. Niets bleek minder waar! Vooral de variant met abrikoos vond ik heerlijk en de voedingswaarden zijn een stuk beter dan die van andere zoete soorten broodbeleg. Zeker voor kinderen vind ik dit een uitkomst!

Lees verder op www.Optimavita.nl