HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Mijn favorieten #1 vegan ijsjes & mijn eerste moederdag

Geplaatst op 15/05/2018 door UitPaulinesKeuken

Er is één ding wat ik nooit kan weerstaan en dat is ijs. Echt ik ben daar zo dol op! Ik kies bijna altijd voor roomijs smaken zoals malaga, snickers, tiramisu of yoghurtijs. Maar nu kreeg ik per foodpost iets nieuws binnen. Vegan ijsjes van Abbot Kinneys. Wauw! Nu vind ik sowieso de kokosyoghurt van hun al erg lekker, maar daar hebben ze nu dus ook ijsjes van gemaakt. Met een laagje chocolade er omheen. Net een Magnum maar dan lichter en ook frisser door de yoghurtachtige smaak. Zelfs de chocolade is vegan, dus deze Coco Frostick is perfect voor mensen die geen koemelk verdragen en of vegan eten. En ook voor alle andere liefhebbers van lekkere ijsjes.

Ik heb toch een paar keer een hint aan Maurits gegeven want het zou toch niet gebeuren dat mijn eerste moederdag vergeten zou worden. Haha. Nou gelukkig is dit niet gebeurd. Mijn grootste cadeau is natuurlijk Merlijn. Wat ben ik ontzettend blij met dit lieve jongetje en ook heel dankbaar dat hij er is. Het ging niet vanzelf, maar dat ben ik allemaal weer vergeten. Hij is ontzettend lief en vrolijk en ook al zet hij ‘s nachts nog steeds de boel op stelten, ik ben iedere ochtend weer de gelukkigste vrouw op aarde als ik hem uit zijn bedje haal. Hij verrijkt mijn leven, laat een gewone zondag nooit meer een gewone zondag zijn en hij heeft mij laten inzien wat het allerbelangrijkste is in het leven. Liefde! Ik kreeg een heel mooi knutselwerk van Merlijn en een heel diner in cadeaubonnen. Zo verwend!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl