HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Project Strak in Trouwjurk – Hoe staat het ermee!?

Geplaatst op 29/05/2018 door optimavita

Mijn doel

Ieder bruidje wil zich denk ik zo goed mogelijk voelen op haar trouwdag. Afgelopen maart was ik voor mijn doen net iets zwaarder dan normaal en mijn vetpercentage was iets hoger dan ik eigenlijk wilde op deze speciale dag. Ik had het gevoel dat het allemaal nog net iets beter kon.

Lichter worden hoeft niet van mij, maar ik vind het mooi als de spieren in mijn armen en bovenrug net iets beter zichtbaar zouden zijn. Ik besloot daarom het project ‘Strak in trouwjurk te starten’ en de touwtjes iets strakker aan te trekken wat betreft gezond eten en bewegen. Mijn aandachtspunt daarbij is dat ik wel wilde blijven genieten. Extreem diëten is niets voor mij. Ik weet dat ik daar erg chagrijnig van kan worden, dat ik me minder fit voel als ik veel te weinig eet en dat ik mijn sportmomenten minder goed aan kan. Bovendien zou ik dan ook veel spieren verliezen, wat ik natuurlijk zo veel mogelijk wil voorkomen. Je lichaam wordt namelijk veel ‘slapper’ als je een te streng dieet volgt, dat vind ik niet mooi.

Lees verder op www.Optimavita.nl