HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Special: Ik Schreef Een Brief Aan Mijn Moeder Voor Moederdag!

Geplaatst op 13/05/2018 door boostyourhealth

Nog even en dan is het weer moederdag. Al vind ik dat het iedere dag moederdag moet zijn omdat moeders gewoon het allerbelangrijkste beroep van de wereld uitoefenen! Toch is het leuk dat er voor deze belangrijke vrouwen een aparte dag is waarop zij in het zonnetje gezet worden. Wel vind ik het altijd lastig wat ik moet kopen voor mijn kanjer van een moeder, want dat is ze! Ik hou enorm van bloemen en planten, en ik weet, zij ook. Dus ga ik vaak voor een mooi boeket. Of ik kies ervoor om een herinnering te geven in de vorm van een geschreven brief of kaart. Graag deel ik mijn woorden voor mijn moeder met jullie….lees je verder?

Lieve mama,

Ik weet dat het cliché klinkt, omdat waarschijnlijk ieder kind dit over zijn eigen moeder zegt, maar ik denk dat ik toch wel de meest fantastische moeder van iedereen heb. Gelukkig hoef ik nooit lang na te denken als ik een kaart of brief aan je schrijf. Woorden komen voor mij makkelijker op papier dan dat ik ik ze direct tegen je zeg, en dit weet je.

Als klein meisje liet ik altijd overal al briefjes voor je achter. Grote hanenpoten die schreven dat ik je lief vond of dat je de beste mama was. Dit liet ik dan achter onder je kussen zodat je ze vond als je naar bed ging. Deze briefjes heb je door de jaren heen allemaal verzameld, en je hebt ze nog steeds, veilig in een doos opgeborgen. Soms ga je door die briefjes heen en dan krijg ik hier een screenshot van met een hartje erbij. Dat gevoel wat je mij geeft is onbeschrijfelijk en daar ben ik dankbaar voor.

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl...