HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Special: Zeg Het Met Bloemen!

Geplaatst op 09/05/2018 door boostyourhealth

Ik vind je lief, het spijt me, gefeliciteerd, gecondoleerd, ik hou van jou, dank je wel… allemaal gevoelens die je met bloemen kunt overbrengen. Bloemen zijn fantastisch. Ik hou ervan. Het fleurt mij altijd helemaal op. 1 keer per week geef ik mezelf een bos bloemen cadeau. Deze kies ik dan ook zorgvuldig uit en zal nooit een “standaard” boeket kopen. Graag deel ik met jullie mijn favoriete bloemen in een boeket en een hele gave bijzondere manier om eens een boeket weg te geven. Lees je snel verder?

Gerbera

Een gerbera is eigenlijk een hele standaard bloem. Je hebt ze werkelijk in alle kleuren en zien er niet per definitie mega speciaal uit. En juist daarom vind ik ze zo leuk. De Gerbera kan over bij. Bij ieder gevoel of gelegenheid kan deze bloem in een boeket worden gedaan. De betekenis van Gerbera is “openhartigheid”. Dit is inderdaad precies het gevoel wat ik bij deze bloem krijg.

 

Rozen

Wellicht een beetje afgezaagd, maar ik blijf rozen zo ontzettend mooi vinden. Zeker als je ze langzaam ziet opengaan en als ze ineens vol staan te bloemen. Sommige mensen zeggen dat rozen niet ruiken, maar ik vind ze ontzettend lekker geuren. Ik vind witte rozen het mooist, of de witte roos waar een klein vleugje roze doorheen zit. Met een prachtig boeket waar een paar rozen in zitten maak je mij al heel gelukkig.

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl