HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Werkdagen op het strand en kuikens worden groot – foto diary april 2018 0

Geplaatst op 05/05/2018 door mindyourfeed

Wat was april een heerlijke maand. Ik kreeg – beetje laat pas, maar ik heb me er goed aan gehouden – een wijze tip van mijn agenda. Namelijk, maak meer tijd voor jezelf. Dat was precies wat ik nodig had na alle drukte van het afgelopen jaar. Stiekem, maar dat had ik zelf nog niet willen toegeven, was het een beetje veel geworden allemaal. Niet heel raar natuurlijk, maar ik denk dat ik niet de enige ben die altijd probeert alle ballen in de lucht te houden…. Dus hield ik deze maand werkdagen op het strand, ging ik veel naar buiten en genoot ik van het mooie weer. De kuikens worden trouwens al groot, en ook Sjakie valt niet meer onder de noemer kitten. Wat groeit hij hard! Vandaag weer wat foto’s op een rijtje in de foto diary april 2018.

Ik was gewoon maar door gedenderd, als de sneltrein die ik meestal ben. Gewoon doorgaan was het motto, uitrusten komt later wel weer. Nou – en dat wist ik al wel – dat krijg je drie keer zo hard om je oren dan de snelheid van die trein… Het was tijd voor pas op de plaats deze maand. Toen ook nog de een na de ander ziek werd in huis, gaf ik het even op. Het was tijd voor ontspanning, en om vanuit die rust weer te gaan opbouwen. Eindelijk, bijna 2 maanden na de verhuizing, kan ik zeggen dat er weer iets van ritme en regelmaat in mijn bestaan zit. Heel fijn! Verder heb ik natuurlijk wel heel veel foto’s gemaakt, kijk je mee?

lees verder:

http://www.mindyourfeed.nl