HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Workout: De 3 Leukste Sporten Voor De Zomer

Geplaatst op 30/05/2018 door boostyourhealth

Nu de zomermaanden bijna zijn aangebroken, vinden veel mensen het fijn om wat meer te gaan sporten en zo binnenkort vol zelfvertrouwen in bikini of zwembroek te kunnen verschijnen. Hoewel de sportschool een prima manier is om fit te worden, kan het net tijdens de mooie zomermaanden fijn zijn om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur en het mooie weer. Daarom heb ik een lijstje opgesteld met drie sporten die vooral tijdens de zomer erg leuk zijn. Ook heb ik nog vijf tips voor je om in combinatie met het sporten de kilo’s kwijt te raken voor een beach ready lichaam.

Zwemmen

Zwemmen is een supergezonde workout. Je verbrandt razendsnel calorieën, verbetert je conditie en maakt je spieren soepeler. Zowel in de zomer als in de winter kan je binnen baantjes trekken, maar bij hogere temperaturen is het wel net zo leuk om van het weer te genieten en in een buitenzwembad, meer of zelfs de zee te gaan zwemmen. Naast baantjes trekken zijn er ook andere zwemsporten die je in het water kan uitvoeren zoals waterpolo, synchroomzwemmen of wedstrijdzwemmen. Wat voor zwemsport je ook doet, een geschikt badpak is altijd aan te raden. Voor goed zwemmateriaal kan je in de meeste sportwinkels of online terecht, waar het aanbod vaak net wat groter is. Heb je bijvoorbeeld een maatje meer, dan vind je in het standaardassortiment vaak niet helemaal wat je zoekt. Voor een mooi badpak kan je dan bij webshops als Ulla Popkeneens een kijkje nemen.

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl...