HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

8 X gezonde weetjes over thee

Geplaatst op 26/05/2019 door followfitgirls


Tea lover

Oké, ik begin m’n dag met een kop koffie (effe een boost cafeïne om op gang te komen), maar na die ene kop drink ik alleen nog maar thee. Ja ik ben een echt tea lover, theeleut, theemuts…hoe je het ook noemt: I love tea! Mijn favoriete smaak? Tja, dat verschilt. In de winter houd ik meer van warme volle smaken zoals bijvoorbeeld rooibos met vanille, en in de zomer drink ik het liefst frisse lichte groene thee. En als ik het toch over mijn favoriete theesoort heb, dan drink ik het allerliefste thee van verse kruiden.

Met zo’n thee-ei kan ik niet echt echt de voeten. Ze zeggen dat je er geen losse thee mee in je glas krijgt. Het zal wel aan mij liggen, maar de theekruiden liggen all over the place behalve in het thee-ei. Ben ik nou zo’n kluns of heb jij dat ook? Maar nu heb ik toch iets ontdekt: de verse infusion thee van Teekanne in piramide-zakjes! Bye bye geklungel met een thee-ei, hello heerlijke verse aromatische thee van de beste kwaliteit! En ze hebben ook nog eens superveel heerlijke smaken én alle producten bevatten geen kleur- en smaakstoffen. Daar word ik als tea lover helemaal happy van.

8 X gezonde weetjes over thee

Even terug naar de titel van deze blog: gezonde weetjes over thee. Zoals ik al zei is thee niet alleen superlekker (dat vind ik tenminste), dit kan thee allemaal voor je betekenen:

  1. Groene thee verzacht roodheid en couperose in je gezicht.
  2. Theezakjes onder je ogen helpt tegen wallen en kringen.

Lees verder op www.followfitgirls.com