HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Bye groene thee… Hello matcha thee!

Geplaatst op 31/05/2019 door followfitgirls


Matcha thee WASDA?

Matcha is groene thee in poedervorm. Om het fel groene goedje te maken worden groene theeblaadjes gevijzeld tot een fijn talkachtig poeder. Om het te bereiden voeg je warm (geen kokend) water toe bij het poeder, blijf rustig roeren in het brouwsel tot je een mooi schuimlaagje krijgt.

Matcha thee is niet zomaar een thee. Het biedt veel goede eigenschappen. Het thee-proces in vergelijking met andere theesoorten is anders en de aankoopprijzen ook, maar daar krijg je wel heel wat voor terug.
Zo is het bevorderlijk voor de algemene gezondheid, het helpt te ontspannen, het versnelt de vetverbranding en dus ook het afslanken en zorgt voor een effectief en natuurlijk detox-effect.

GROENE THEE VS. MATCHA

Het is alom geweten dat groene thee een heilzame drank is. Het is een boost voor je metabolisme, zorgt voor de bescherming van je huid,… Maar matcha thee gaat nog een stap verder! Als groene thee Clark Kent (niks mis met Clark Kent btw…) is dan is Matcha, superman. Want voor matcha gebruikt men het hele theeblaadje.

Lees verder op www.followfitgirls.com