HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

De voordelen van een waterontharder

Geplaatst op 21/05/2019 door love2bemama


Ik wilde een waterontharder

Het leek mij heerlijk om thuis te genieten van een een waterontharder. Het is niet zo dat het water hier nou zo verschrikkelijk is dat een waterontharder perse nodig is maar toch heeft het vele voordelen. De hoeveelheid kalk in het water verschilt trouwens per regio. 

Ik merk het vooral met het douchen; geen last meer van kalkaanslag en het water voelt zachter aan. Ik hoef de glazen wand niet meer na te drogen en als ik gedoucht heb is mijn huid ook zachter. Wanneer ik elders douche voelt mij huid veel droger en ruwer aan dan wanneer ik thuis douche. Tevens vind ik het drinkwater veel lekkerder smaken, het is ‘zachter’. Handdoeken komen zachter uit de wasmachine, mijn huid jeukt ook minder na het douchen en mijn haar is minder snel vet.

Wij hebben een waterontharder laten aansluiten tijdens de bouw van ons huis maar je hebt nu ook waterontharders die je heel makkelijk zelf aan kan sluiten.

De voordelen van een waterontharder

Wanneer je nog geen waterontharder hebt en dit toch zou willen dan is dit heel makkelijk zelf te realiseren. Wanneer je een Amfa4000 waterontharder koopt ben je in één keer van je kalkaanslag af en er zijn nog meer voordelen:

Lees verder op www.love2bemama.com