HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Eetdagboek Kelly Weekers

Geplaatst op 28/05/2019 door happyinshape

Benieuwd naar de eetgewoonten van BN'ers? Kelly Weekers deelt ze met ons! 

Over Kelly Weekers

Kelly Weekers is life- en businesscoach en we kennen haar ook als expert bij RTL Boulevard, en als voormalig Miss Nederland. Ze bracht recentelijk het boek Happy Life 365 uit waarin ze haar no-nonsensedenkwijze deelt voor een leuker leven. Geen ingewikkelde theorieën, maar nuchtere taal met een flinke dosis humor.
Leeftijd: 29 jaar
Lengte: 1,80 m. 
Gewicht: ‘Ik denk ergens tussen de 63 en 65 kilo, maar sinds ik ben gestopt met modellenwerk, heb ik de weegschaal de deur uitgegooid, omdat ik helemaal klaar was met het gedoe over centimeters en gewicht. Ik merk het vanzelf wel als mijn broek strakker zit.’ In shape? ‘Qua sporten ben ik al twee jaar met zwangerschapsverlof; ik vind het gewoon niet zo leuk. Wel vind ik het belangrijk om een actieve levensstijl te hebben, dus ik wandel elke dag een flink stuk met de kleine en de hond. Dat helpt me ook om mijn hoofd leeg te maken. Ik ben iemand die volgens de Schijf van Vijf eet, en ik eet ook best veel, want ik heb de verbranding van een hoogoven.’

lees verder:

https://happyinshape.nl