HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Fashion

Goodiebag One Healthy Day X What’s New mei 2019

Geplaatst op 16/05/2019 door ilovehealth

Wie I Love Healthy een beetje volgt heeft het het ongetwijfeld voorbij zien komen: One Healthy Day. Een concept dat ik, Mirte, onlangs ben gestart. One Healthy Day is een gezond en sportief dagje uit in Amsterdam, juist voor hen die niet in Amsterdam wonen.  Of je nu mega sportief bent of niet, deze dag is voor ieder niveau! Van een lesje cycle tot een high intensity workout. En van prachtig belegde pannenkoekjes tot kleurrijke shakes en salades. Kortom, samen ontdekken we de healthy hotspots van onze hoofdstad. Zaterdag 13 april was de eerste editie, en die is meer dan geslaagd. Samen met acht andere dames ben ik de hele dag opstap geweest in Amsterdam. Mega gezellig! En alsof we nog niet genoeg lekkers hadden gehad, ontving iedereen ook nog een One Healthy Day goodiebag. Benieuwd naar wat voor snacks daar allemaal inzaten? Scroll dan gauw verder!

PS. Wil jij ook zo’n healthy day in Amsterdam beleven + deze lekkere items ontvangen? Zaterdag 1 juni 2019 is de tweede editie van One Healthy Day. Meer info en aanmelden kan hier

Original Source Showergel

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl