HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Kinderen en hun eerste mobiel

Geplaatst op 27/05/2019 door love2bemama

Sociale controle

Onze oudste wordt bijna 10 jaar. Deze leeftijd brengt tevens veel zelfstandigheid. Hij gaat straks op de fiets naar de voetbaltraining, gaat al alleen naar het zwembad en speelt veel bij vriendjes waardoor ik vaak niet weet waar hij uithangt. Dat laatste vind ik trouwens geen probleem en ik maak mij nooit zorgen want ze zijn altijd wel ergens in de buurt en er zijn altijd moeders die appen waar ze zitten. Er is een grote sociale controle! Het is trouwens ook zo’n kind die eigenlijk nooit verder weg gaat dan dat hij gezegd heeft en anders meldt hij het. Eigenlijk een voorbeeldig kind 😂

Alleen thuis

Er zijn tegenwoordig ook vaak momenten dat hij alleen op de fiets naar school gaat en ook weer alleen thuis komt. Omdat hij op vrijdagmiddag wel naar school moet, en zijn zusjes niet, komt het wel eens voor dat ik even weg ben om zusjes op te halen of een boodschap te doen. Hij komt dan alleen thuis. Ik vind het toch altijd wel prettig als hij mij even kan bellen dat hij thuis is of laat weten als hij ergens gaat spelen maar het punt is dat we al heel lang geen huistelefoon hebben. En… hij heeft dus ook nog niet zijn eigen mobiel.

Lees verder op www.love2bemama.com