HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

SEXY vrouw; welkom in de wereld!

Geplaatst op 20/05/2019 door love2bemama


Je weer als moeder weer VROUW voelen

Ik heb alles meegemaakt in mijn jonge moederschap: van inknippen en hechtingen tot eindeloos slapeloze nachten en hormonen die met mij op de loop gingen. Ik was in mijn jonge moederleven niet de leukste vrouw die er was. Het was doorbikkelen en ik voelde me alles behalve sexy. Deze zomer word ik 34 jaar en mijn oudste is bijna een tiener. Ik heb geen kinderen meer die 24/7 mijn aandacht opeisen en ik besteed steeds meer aandacht aan mijzelf hoe ik ben en ik neem tijd voor mijzelf en mijn relatie. Zelfliefde vind ik erg belangrijk. Daar hoort ook bij dat ik sport maar ik heb al in geen maanden meer op de weegschaal gestaan. Ik kijk in de spiegel en vertel mijzelf keer op keer dat ik mooi ben. Dit resulteert in een vrouw die zich beter voelt dan ooit!

Tip: Volg alleen inspirerende vrouwen

Op Instagram volg ik vele vrouwen die niet het standaard figuur hebben en alle fitgirlsben ik gaan ontvolgen. Ook dat doet mij goed. Alle respect voor deze fitgirls maar het deed mijn zelfvertrouwen geen goed. Als je dat opmerkt dan wordt het tijd om andere input te krijgen. Ik ben een groot voorstander van het NIET tonen van het perfecte plaatje maar het echte leven, de echte vrouw, het echte gezin.

Lees verder op www.love2bemama.com