HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Tommy Hilfiger, Reformer Pilates en mega spierpijn…

Geplaatst op 04/05/2019 door ilovehealth

Afgelopen week mocht ik, Mirte, namens ILH naar een eventje van Tommy Hilfiger en K/C Movement Amsterdam. Tommy lanceerde deze maand haar nieuwste sportlijn, en gaf ons de kans deze lijn te testen. En dat kun je natuurlijk het beste doen middels een te gekke workout! Tommy zorgde voor een lekker outfitje, en K/C Movement voor een nogal effectieve pilates les! Hoe dat was, en wat ik als krachtsport liefhebber daarvan vond, lees je hieronder! 

Tommy sports

Allereerst: de outfit. Tommy heeft een nieuwe sportlijn ontwikkeld geheel in de kleuren van het logo. Rood, blauw en wit komen vrijwel in ieder item terug. Ik als groot liefhebber van mooie sportkleren, wordt hier helemaal vrolijk van. Sporten in een goede en toffe outfit maakt een training voor mij écht leuker. Wat betreft looks en pasvorm is de lijn wat mij betreft helemaal geslaagd. Maar… naast de looks en pasvorm vind ik de stof ook altijd erg belangrijk. En op dat front laat de lijn nog wat te wensen over. Met name bij de tights zijn zweetplekken al vrij snel heel goed zichtbaar. Jammer, want persoonlijk vind ik dat dus niet zo fijn. Kortom, een te gekke outfit voor wie niet of nauwelijks zweet, of net als ik, ook buiten de sportschool graag in sportkleren rondloopt.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl