HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Wat is de ideale hoekbank voor gezinnen?

Geplaatst op 22/05/2019 door love2bemama


Nieuwe meubels uitzoeken

Toen we nog in ons oude huis woonde waren vele meubels aan vervanging toe. We hebben ervoor gekozen om te wachten met het aanschaffen van nieuwe meubels, tot we zouden verhuizen. Meubels en jonge kinderen is niet echt een goede combinatie. De meubels die we in ons oude huis waren hadden we er vooral op uitgezocht dat het degelijken kidsproof moest zijn. Zelf vond ik het wel wat saai en in ons nieuwe huis ben ik dan ook los gegaan op een kleurrijke inrichting. Inmiddels hadden we geen baby’s en peuters meer waar ik rekening mee moest houden. Ik kon nu meubels uitzoeken die ik echt zelf mooi vond!

Waarom kies je voor een hoekbank?

Zowel in ons oude huis als in ons nieuwe huis hadden wij een hoekbank. Een hoekbank vind ik echt ideaal en heel gezellig! Je kan er veel mensen op kwijt en het vult de kamer. In ons nieuwe huis hadden we wat meer ruimte en viel ik meteen voor een enorme hoekbank. Het is echt een ‘hangbank’ waar je heerlijk op kan liggen en chillen. Deze bank staat dan ook bij de open haard. We kunnen er met het hele gezin op liggen! Mijn man twijfelde eerst over deze hoekbank maar ik ben zo blij met de keuze die we hebben gemaakt. Maar waarom is een hoekbank nou zo fijn?

Lees verder op www.love2bemama.com