HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

5x de leukste moederdagcadeaus 2020

Geplaatst op 06/05/2020 door love2bemama

Moederdag 2020 gaat de boeken in als de meest bijzonder moederdag allertijden. Op school wordt er geen cadeautje geknutseld en ook oma kun je niet bezoeken voor een knuffel. De situatie is zoals het is en wij van Love2BeMama willen jou inspireren en voorzien van de leukste Moederdag-tips om deze moederdag onvergetelijk te maken of om jezelf gewoon eens lekker in het zonnetje te zetten als je niet veel waarde hecht aan moederdag. Want zeg nou zelf; elke moeder verdiend het om extra aandacht aan te geven. De afgelopen weken waren misschien heel fijn maar niet altijd makkelijk.

Moederdagcadeaus: zet jezelf in het zonnetje!

We willen jou in het zonnetje zetten en daarom geven we ook een super MEGA Moederdag pakket t.w.v. 400 euro weg. In deze blog lees je wat je ervoor moet doen om het pakket te winnen.

leukste moederdagcadeaus 2020

We hebben de leukste moederdagcadeaus 2020 voor jou uitgezocht. Natuurlijk kan je ook lekker zelf aan de slag gaan en een origineel cadeautje maken voor je eigen moeder of je kinderen laten knutselen.

Lees verder op www.love2bemama.com